Maths Worksheets

Adding Time - Mental Maths Test (2)



You have 3 Minutes

To answer as many questions as you can

There are 20 questions in total







Maths Worksheets

Adding Time - Mental Maths Test (2)



- 1) 3:25am + 10 minutes =
- 2) 1:15am + 20 minutes =
- 3) 4:20pm + 15 minutes =
- 4) 3:45pm + 5 minutes =
- 5) 0:25am + 45 minutes =
- 6) 5:45am + 10 minutes =
- 7) 6:55pm + 5 minutes =
- 8) 4:10pm + 30 minutes =
- 9) 8:20am + 15 minutes =
- 10) 9:40am + 20 minutes =

- 11) 6:25pm + 30 minutes =
- 12) 2:20pm + 15 minutes =
- 13) 10:25am + 30 minutes =
- 14) 6:10am + 40 minutes =
- 15) 8:35pm + 10 minutes =
- 16) 12:05pm + 5 minutes =
- 17) 3:55am + 12 minutes =
- 18) 10:45am + 45 minutes =
- 19) 4:57pm + 13 minutes =
- 20) 10:11pm + 24 minutes =



Maths Worksheets

Adding Time - Mental Maths Test (2) Answers



Do not scroll down to the next page until you are ready to mark!







Maths Worksheets

Adding Time - Mental Maths Test (2) Answers



- 1) 3:25am + 10 m = 3:35am
- 2) 1:15am + 20 m = 1:35 am
- 3) 4:20pm + 15 m = 4:35pm
- 4) 3:45pm + 5 m = 3:50pm
- 5) 0:25am + 45 m = 1:10am
- 6) 5:45am + 10 m = 5:55am
- 7) 6:55pm + 5 m = 7:00pm
- 8) 4:10pm + 30 m = 4:40pm
- 9) 8:20am + 15 m = 8:35am
- 10) 9:40am + 20 m = 10:00am

- 11) 6:25pm + 30 minutes = 6:55pm
- 12) 2:20pm + 15 minutes = 2:35pm
- 13) 10:25am + 30 minutes = 10:55am
- 14) 6:10am + 40 minutes = 6:50am
- 15) 8:35pm + 10 minutes = 8:45pm
- 16) 12:05pm + 5 minutes = 12:10pm
- 17) 3:55am + 12 minutes = 4:07am
- 18) 10:45am + 45 minutes = 11:30am
- 19) 4:57pm + 13 minutes = 5:10pm
- 20) 10:11pm + 24 minutes = 10:35pm

